You are using the Europe version of the site

No, I want to change settings

temp

Topping Zero

Lækker sukkerfri sirup i 12 varianter. Det perfekte redskab til dig der ønsker at have lidt ekstra sødt på dine måltider og snacks.

Read more about this product

  • Buy 3 for 4.42 EUR each and save 12%
Description
Nutrition Facts

Bodylab Zero Toppings er det perfekte redskab til dig der ønsker at have lidt ekstra sødt på dine måltider og snacks. Vi har udviklet 12 forskellige slags sirup uden tilsat sukker. Produktet er sødet med maltitol der kun har cirka det halve kalorieindhold sammenlignet med almindeligt sukker. Brug Bodylab Zero topping på din skyr, til din frugt, på dine proteinpandekager og meget mere.

Fremstillet helt uden sukker
Alle vores 12 toppings er fremstillet helt uden sukker - der er således 0 gram tilsat sukker, helt uden at gå på kompromis med smagen. Vi har sat smagsoplevelsen i højsædet og der er ikke sparet på de gode ingredienser. Vores chokolade topping får den gode smag fra ægte fedtfattigt kakaopulver - og vores jordbærtopping indeholde hele 20 % jordbær. Vi garanterer dig en helt unik smagsoplevelse.

ZERO Toffee
Zero Toffee er den klassiske karamelsirup - den helt unikke, søde og dejlig cremede karamelsmag er det perfekte finish til næsten alle slags desserter eller proteinrige snacks.

ZERO Chocolate
Zero Chocolate er til dig der virkeligt elsker chokolade - og til dig der slet ikke kan få nok! Med god samvittighed kan du nyde den helt autentiske og fyldige chokoladesmag, endda med ganske få kalorier. Chokoladevarianten kan bruges til et utal af forskellige ting og den kan også bruges i kaffen, eller i din sunde “proteinmilkshake”.

ZERO Strawberry
Zero Strawberry er udviklet til dig der har en forkærlighed for det syrlige, det søde og det friske. Vi har taget 20 % rigtige jordbær og lavet det mest unikke produkt på markedet til dato. Brug produktet på brød, i din skyr eller på dine pandekager - sågar i dine smoothies eller dine shakes.

ZERO Salted Caramel
Zero Salted Caramel er til dig der ønsker den helt unikke og meget populære ‘amerikanske’ oplevelse. Salted Caramel kombinerer sødmen med det cremede og det let salte - det er vores mest solgte karamelvariant hidtil.

ZERO Pancake Topping
Zero Pancake Topping tager afsæt i den klassiske ahorn sirup som du kender fra det amerikanske morgenbord. Smagen er dejlig sød, blød og afrundet - og du er ikke i tvivl, det er maple-syrup når det er bedst! Vi foretrækker at bruge Pancake Topping på både proteinpandekager og naturligvis på skyr. Pancake Topping kan også bruges til at søde kaffen eller andre drikke.

Zero Liquorice
Zero Liquorice topping er en fantastisk kombination af sød og salt lakrids og det er en ganske unik topping uden tilsat sukker – den eneste af sin slags i Danmark! Liquorice topping er ideel til lakridselskeren og kan bruges til et utal af ting, herunder også forskellige proteinrige opskrifter.

Zero Raspberry
Zero Raspberry topping er fremstillet af friske sødmefulde hindbær. Ingen kunstige aromaer og unødvendige ingredienser er tilsat. Zero Raspberry er helt uden tilsat sukker og giver dig den ægte og autentiske smag, som du kender den fra hindbærmarmelade. Perfekt til friske proteinpandekager eller som topping på skyr eller frugt & proteinshakes.

Coffee
Coffee topping er fremstillet med ægte kaffebønner og har derfor en perfekt, afrundet og autentisk smag af ristede kaffebønner. Bodylab Coffee topping kan med fordel bruges som topping på skyr eller i bagværk. Vi har sågar eksperimenteret med at bruge den som kaffesirup til hjemmelavede ice coffees – og her er den helt eminent!

Coconut
Coconut topping tilfører et strejf af sydens sol til alt hvad den kommer i nærheden af – den er nemlig fremstillet med rigtig kokos og ingen kunstige smagsforstærkere. Bodylab Coconut Topping er fremstillet helt uden tilsat sukker.

Banana
Banana Topping er lidt særlig smag – men den er fantastisk i kombination med alle slags mælkeprodukter, herunder hjemmelavet is, omrørt i skyr eller lignende. Den er som alle vores andre toppings udviklet kun på baggrund af naturlige aromastoffer, herunder rigtig bananpure. Brug den som topping som et sukkerfattigt alternativ.
  • Perfekt som topping på skyr, frugt, grød og proteinpandekager.
  • Ideel til dig der gerne helt vil undgå sukker.
  • 0 gram sukker.
  • Kun ca. 5 kalorier pr. teskefuld (i alt 150 kalorier pr. 100 ml).
  • Ideel til hjemmelavede milkshakes.
  • Kun 1,1 gram fedt pr. 100 ml.
  • I praktisk squeeze-bottle.

Bodylab Toppings og diabetes
Erfaring har vist, at Bodylab Toppings optages i kroppen forskelligt fra person til person. For de fleste vil hovedparten af siruppen virke som en kostfiber i kroppen, men for enkelte ser det ud til, at en del af fibrene giver en blodsukkerstigning. Dette har ingen nævneværdig betydning for raske mennesker, men for en diabetiker har blodsukkerpåvirkning en stor betydning. Produktet er derfor ikke egnet til diabetikere.
 
(Ingredienser Sødestof (maltitol), jordbærpure (20%), vand, fortykningsmidler (modificeret majsstivelse, pektin), naturlig aroma, syre (citronsyre), farve (cochenillerød A), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).)
 
NÆRINGSINDHOLD:
Strawberry
 Pr. 100 g
Energi 592 kJ/192 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 56 g
- heraf sukkerarter 1,1 g
- heraf polyoler 54 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
 

How to use

Efter behov. Det perfekte finish til næsten alle slags desserter eller proteinrige snacks.

Lowest price guarantee

Order now and get it
by Monday, 26 Jul.

Free shipping on orders
over 63.00 EUR

Questions? Check our
FAQ or Contact us

  Loading...