Du använder den Sweden versionen av sidan

Nej, jag vill ändra inställningarna

temp

Diet Shake

Slankepulver med højt indhold af protein

Läs mer om den här produkten

Beskrivning
Näringsinnehåll
Recensioner

Bodylab Diet Shake

Bodylab Diet Shake er et slankepulver som er designet til at erstatte et helt måltid. En servering indeholder alle de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre, proteiner m.v., men kun et minimum af kalorier på 320 kcal. I modsætning til mange andre slankepulvere på markedet er Diet Shake fra Bodylab formuleret med et ekstra højt indhold af protein på hele 40 gram. Indholdet af sukker er omvendt skåret ned til kun 3 gram pr. servering!

Du kan erstatte 1-2 af dagens måltider med Bodylab Diet Shake.

Slankepulver kombineret med slankepiller?

Du kan fint kombinere vores Trimlet slankepiller med slankepulveret. Trimlet bidrager til at øge vægttabet under en slankekur. 

Sådan bruger du Bodylab Diet Shake

1-2 af dagens måltider erstattes med Bodylab Diet Shake. Det er vigtigt at du indtager mindst et almindeligt måltid i løbet af dagen, da Bodylab Diet Shake ikke er formuleret til at erstatte hele dagens kost. 

Du kan eksempelvis erstatte din morgen- og middagsmad med Bodylab Diet Shake og spise et almindeligt måltid om aftenen med familien. 

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand under en kur.

Bodylab Diet Shake kan naturligvis bruges af både kvinder og mænd.

Smid 5 kg på 6 uger med denne kostplan

Denne artikel viser dig hvordan du sammensætter en effektiv kostplan til vægttab i kombination med Bodylab Diet Shake – læs mere her.

Lägsta pris garanti

Beställ nu och få paketet levererat
senast måndag, 28 sep.

Fri frakt då du handlar för
över 668 SEK

Frågor? Kolla in våra
FAQs eller kontakta oss

Reviews

0/5
Skriv en recension och grip chansen att vinna ett presentkort värt 100 euro. Vi lottar en vinnare varje månad i vår instagram-kanal!
  Laddar...